Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

INICI

EL CANVI CLIMÀTIC HA DE CANVIAR JA!

Als últims anys s’està notant molt el canvi climàtic al món. La majoria de gent no respecte al medi ambient, estan desapareixent moltes espècies animals i moltes hectàrees de boscos a tot el món.

Aquí podem veure una tortuga amb una bossa de plàstic a la boca perquè es pensa que és menjar i la hi vol menjar.

Extinció Dels Animals

L’acció humana i el canvi climàtic estan destruint el planeta que coneixem com el planeta blau. Avui en dia hi ha més espècies en peligre d’extinció que mai a la història de la humanitat, i el pitjor de tot és que els causants d’això som nosaltres.
Segons els científics tot ha empitjorat per culpa de què des de l’any 1970 hem duplicat la població mundial hem quadruplicat l’economia i els comerços s’han multiplicat per 10.

Mars De Plastic

Vivim en un món fet de plàstic. Tot el que ens envolta està fet o conté una gran part d’aquest material tan contaminant. Es calcula que només el 9% de tot el plàstic que s’ha produït i consumit fins al dia d’avui ha sigut reciclat; el 12% ha sigut incinerat i la gran majoria (el 79 %) ha acabat als abocadors o directament al medi ambient.

QUE PODEM FER NOSALTRES PER EVITAR AIXÒ?

Podem reduir el nostre consum diari de plàstics, podem anar al supermercat amb les nostres pròpies bosses de cartó reutilitzables, evitant així haver-ne de comprar de plàstic, que molt probablement acabarem llençant després del seu ús, etc.

Incendis forestals

Els incendis forestals són un gran problema per a la població, causen gasos que poden causar la mort, el gran problema és que és molt difícil de parar i s’extenen molt fàcilment llavors duren molt i cremen moltes hectàrees i això és.

Conseqüencies del desglaç a l’artic

La grossària del gel àrtic ha disminuït el 40 % els darrers trenta anys. El nivell del mar ha augmentat 19 cm des de 1901. A partir d’un augment de 2 °C. A partir d’un augment d’en la temperatura mitjana global, els pitjors efectes del canvi climàtic començaran a ser patents.

A l’esquerra com podeu apreciar es veu una gràfica dels desglaços durant els últims trenta anys a diferents països.

Contaminació

La contaminació està creixent molt i això és per culpa nostra.

Fàbrica contaminant

En aquesta imatge veiem com una fàbrica està abusant

En aquesta imatge podem veure un paisatge que està dividit pel món abans i el món després de la contaminació

Fàbrica en un camp de conreu

Podem observar que han fet servir un camp de conreu per construir una fàbrica que contamina molt

Los animales más raros del mundoEn aquesta imatge podem veure una foto d’un animal que està en perill d’extinció.

Mar ple de plàstic

Estem veient com el mar es contamina per culpa nostra